295 000 €
1 061,15€/m²
Siūlykite savo kainą
Namas : Šiaulių r. sav.
Kambarių sk. 7 Statybos metai 1994 m. Plotas 278 m²
Populiariame Šiaulių priemiestyje, Sutkūnų gyvenvietėje parduodamas išskirtinis objektas! Itin erdvus ir išpuoselėtas sklypas su visiškai pilnai renovuotu gyvenamuoju namu, dengtu lauko baseinu bei ūkiniu pastatu.

Taip pat yra iškastas ir didelis tvenkinys, kuriame akis džiugina įvairiaspalvės dekoratyvinės žuvys, kurios čia gyvena ištisus metus! Sklypas apsodintas gyvatvorėmis, tad yra visiškai privatus ir saugus nuo pašalinių akių bei sukuria nuostabią aurą būnant viduje!

Namas pilnai suremontuotas, apšiltintas, fasadas padengtas dekoru, tvarkinga visa inžinerinė dalis, atnaujinta elektros instaliacija, santechnika, namo šildymo sistema, stogas, įvestas dujinis autonominis šildymas. Įrengta rekuperacinė sistema! Yra galimybė pasijungti ir bet kokį kitą šildymo tipą. Namas pilnai įrengtas ir parduodamas su visais jame esančiais baldais bei buitine technika. Iš esmės jokių remonto darbų daryti tikrai nereikia ir galima naudotis iš karto.

Bendras namo plotas beveik 280 kvadratinių metrų į kuriuos įeina ir garažas dviems mašinoms, pirties patalpa su vidiniu baseinu. Įrengta didžiulė virtuvė, su patogiu pateikimu į terasą, iš kurios atsiveria nuostabus vaizdas į nuosavą prūdą su dekoratyvinėmis žuvimis. Pasaka, reikia tai pajausti! Yra ir darbo erdvė bei kiekvieno šeimos nario atskiri kambariai. Yra bent keli san. mazgai Jūsų patogumui.

Itin tvarkingas ir jaukus net 27 arų sklypas. Išskirtinai gražiai sutvarkytas gerbūvis, daug dekoratyvinių nelepių augalų. Kieme yra, šiltnamis, užsodinta veja, subrendę vaismedžiai.

Išpuoselėta aplinka, kiemas išklotas trinkelėmis, kalvio gamybos automatiniai vartai. Iki pat kiemo asfaltuotas privažiavimas.

Itin patrauklus variantas ieškančiam išskirtinės kokybės ir privatumo!

BENDRA INFORMACIJA
- Bendras plotas - 278 kv.m;
- Kambarių skaičius - 7;
- Namo tipas - mūrinis;
- Kokybiški plastikiniai langai;
- Statybos metai - 1994 m.
- 27 arų žemės sklypas.

KOMUNIKACIJOS
- Šildymas - dujinis autonominis.
- Vandentiekis - gręžinys;
- Kanalizacija - valymo įrengimas 4 asm. šeimai;

NAMO APDAILA
- Namas įrengtas ir tinkamas gyventi iš karto;
- Langai - kokybiški plastikiniai;
- Fasadas apšiltintas ir dekoruotas;
- Grindys – trisluoksnis parketas, plytelės;
- Sienos – dažytos;
- Lubos – dažytos gipsinės;
- Stogas – kokybiška skarda.
- Pilnai sutvarkyta aplinka, užsodinta veja, yra sodas, tvenkinys šiltnamis.

KITA INFORMACIJA
- Lieka baldai ir buitinės technika;
- Sutvarkytas gerbūvis;
- Ūkinis pastatas iki 80 kv.m. tinkamas perdaryti į gyvenamą pastatą;
- Dengtas lauko baseinas.

Namas geroje vietoje. Rami aplinka, sklypas apsodintas gyvatvore, todėl privatumas garantuotas. Stipri Sutkūnų bendruomenė skiria daug dėmesio ir aikštynų priežiūrai, įrengtas amfiteatras, krepšinio ir tinklinio aikštelės, bei vaikų žaidimų erdvė. Į Sutkūnus kursuoja ir viešasis Šiaulių miesto transportas.

Skambinkite ir registruokitės apžiūrai. Daugiau informacijos telefonu: 8 640 63 417
Sertifikuotas LNTAA brokeris
RE/MAX Trust biuro vadovas
Justas Niauronis

RE/MAX Trust:
Greitas ir saugus sandoris. Pirkėjams nėra tarpininkavimo mokesčio. Perkant su paskola - palankios SWEDBANK, SEB, LUMINOR bankų sąlygos. Nemokamos konsultacijos.
Nekilnojamo turto brokeriams - jei turite klientą šiam objektui, kreipkitės!

Ypatumai

Elektra; Su baldais; Dujos; Internetas; Šarvuotos durys; Rūsys; Židinys; Šaldytuvas; Skalbimo mašina; Baseinas; Wavin vamzdžiai; Dujinis;